Tuesday, 13 March 2012

positive and negative character of me by Aqilah Hanim .

Assalamualaikum . pergh , dah lame tak update blog nie . 
tak idea nk tulis ape . haha . oke, tgk ape bende kat bwh nie . 
sebenarnye bnde nie made by 
AQILAH HANIM BINTI MOHD NASIR .
 dye bkn ank M.Nasir or wat eva .haha .Bnde nie dibuat ats arahan seorang ckgu india ,
 dye relief tyme tak de ckgu . lpas tu wat lah bnde nie . haha . oke tgk lah btol2 tu . haha .

bnde nie sebenarnye kat kertas tapi aku sayang gle bnde nie . 
Sampai nk scan bnde nie masok dalam blog haha .
 Tgk aqilah betapa aku sayang nye bnde nie . hahaha .
 Aku harap kau pon bnde tu dgn elok . hehe . 

Positive character :
1.Jujur/Honest
haha . Act aku tak delah jujur sgt pon . Mcm my SIS . haha .
2.Punctual
Punctual ??? haha . Mcm tak je .
3.Respons
respons ? hmm, btol kot .
4.Protects Friends 
 Hmm, spe sanggup tgk kawan dye dalam keadaan susah . haha . 
5.Kind 
Kind ?? Mcm plek je . Aku dah lah selalu sakitkan hati korang .
6.Hardworking 
Hmm, ntahlah . NO comment .
7.Cute 
Mmg btol kot . haha . *keningkening

Negative character :
1.Terlebih jujur .
Hmm, btol kot . Kwn2 aku selalau kate ayt nie : Syiera , ko nie terlebih jujur lah ! haha .
Klau tak jujur nnti dye tak tau ape bnde yg kte nk smpai kan . hehe .
2.Muka kerek 
muka kerek nie dah dipersetujui oleh Cikgu Ramli Idris n Puan Komathi .
Asal msok 3 ali je . Ckgu msti aku tgor pasal mke aku yg kerek nie . haha .  
Ayt ckgu mcm nie : Syahirah , Kamu tak bleh nk senyum ke ?? atau 
Syahirah , kenapa dgn kamu ?? Cbe senyum sikit . 
Padahal aku nie ske je promote gigi aku nie .
3.terlebih manje ??
Tak pon lah . Aku ngade2 je 
4.sensitif .
Hmm, perempuan dah mmg mpunyao hati yg lembut .
5.Emosional .
hmm, ntahlah
6.Panas baran 
Hmm, btol kot . AKu ikot babah aku . LIke father like daugther .
7.Cakap lepas
Bnde nie aku rse sgt btol . Aku nie klau brckp tak pnah fikir fulu .
so spe tak nk sakit hati tak pyh ckp dgn aku .

Oke lah . Bnde nie ade btolnye gak . haha . Thanks Aqilah . No body prefect in the world . 
Aku akan try perbaiki kelemahan aku . 
Klau spe2 nk tgor psal perangai aku yg tak elok tu, dipersilakan tgor aku . Makaseh ea.
Daa. out dulu . Nk g PPAs nie. salam . 

Bdk nie yg buat kertas tu .
Aqilah buat khas utk bdk ats nie . hahaha . sje je nk tyg gmbar . haha .

No comments: