Friday, 27 January 2012

seronoknye hari nie ..

 Assalamualaikum . Hmm, hari nie aku bgon awl gle . Hahaha .
Yela , first tyme g library aka PPAS nie .
Babah yg hantar aku . Babah hantar awal kot . 
Pkol 9.34 am dah ade kat dpn pintu PPAs tu . 
Babah pnye lah risau + sayang kt aku smpai sanggup  tunggu NIsha dtg .
Tak lme kemudian NISha pon dtg . hahaha . 
oke , aku dgn nisha kekok gle .hahah .
Malu kot, Dah lah kne tgor dgn seorng wanita nie . hahaha .
oke ,tyme terpakse tembal kn muke nie . haha .
Siyes ! aku tersangat2 kekok dlm lib tu . 
Dlm lib tu , mate aku pnye lah tak reti dok diam .
 Asyik nk pandang org je . haha .
Maklumlah, sye nie bkn baek mne pon . 
 Ramai gle org yg aku knal kat lib tu .
Ade student SMK SEKSYEN 18 HEBATT !! 
Ade student SMK S7 !
Ade Kak Izzati Husna ! 
Ramai lagilah ..
Niat utama aku g lib tu nk wat perbincangan sivik . 
tapi , last2 tak jdi . 
hahaha.
Siyes , mate aku dlm lib tak reti dok diam . 
Asyik usha org je . haha . 
Aku dok semeja dgn AIN , MASYITAH , 
HANIM , ADLIN , NISHA .
hehe . 
Aku jln2 kat atas Aqilah yg ajak . 
Then ternampak kak ijat dlm stu bilik  tu . hahaha . 
Lpastu turun bwh blek . Turun bwh je .
ade org suruh naek bwk buku plak .
Then, mse nk solat .. 
oke , dlm surau ade smthng yg lawak berlaku .
 Membuatkn semua orang batal solat .
hahaha .
lepas solat je , tros jmpe kak Ijat .
hahaha .
oke , best gak story mory kat dye .
Cte lah pasal perubahan SMK Seksyen 18 HEBAT .
cte pengalaman kne marah dgn warden . 
Kak ijat cte pasal sekolah baru dye .
Oke , kte org lepak kat lantai je .
haha . ramai gle akak2 f4 lalu stu .
Aku asyik senyum je . tak tau lah npe . hahaha .
tapi rse kekok biler dgn kak ijat .
haha . dye kuruslah .jeles gle kot .
hahaha .
 tgh2 borak2 dgnkak ijat atas karpet tu .
tibe2 terserempak dgn Syazwan .haha . member lame .
tyme skolah rendah .
Act, jmpe ramai lagi . AJmal , Izwan , Suraiya . 
aku dpt pelukan percuma tyme tuh dr suraiya .
hahaha .
 dye org ajak aku lepak dgn dye org .
Tapi aku seganlah dgn dye org . even aku rapat gle tyme skolah rendah .
haha . tapi dye org potong line aku tgh borak2 dgn kak ijat . haha .
tapi tak pe kwn pnye pasal .
hahaha . 
Lme gle aku borak dgn kak ijat . 
Smpai ADLIN n Hanim dah blek umah pon aku tak tau .
lme gle !!!
haha . Kak ijat  sgt sporting mcm akak sye !! haha .
Aku sengeh je tyme tuh .
Dah hbis brborak tuh , Kak ijat yg tolong hntar kn smpai askelator je tapi .
hahaha .
Maklum lah , saye nie penakut sikit .
haha . Harap je ex-student silat gayong , tapi penakutnye sgt2 .
Kak Ijat pon akui aku nie penakut . hahaha .
Dye kate sme mcm ADK dye .
haha . sori !
Aku smpai meja je Adlin dgn HAnim dah blek . haha .
tak sempat nk salam .
haha .
Sori adlin n hanim .
Btw, thankslah send me the selipar .
Eee, ayat rojak !

Aku , ain , Nisha and Masyi je yg tinggal .
Ain plak jap lagi nk g kafe .
Aku dgn nisha g lah round2 kat PPAS tu , haha .
kite org nmpak ade org kne marah dgn pak gard .
Yang kne marah tu kwn aku bdk Smk S7 .
Dye org bising sgt . then ,apalagi pak gard tu marah lah mereka .
haha .
Sian aku tgk .
Lepas tu, aku dgn Nisha g lah tmpat bdk2 .hahaha .
Oke , nie gmbar nisha kat satu pokok bsar .
Sori lah Adlin ,Ain , Masyitah , Hanim . tak sempat tangkap gmbar korang .
sori !
Out je dri tmpat bdk2 , jmpe kak ijat lagi . dye nak blek dah .
Dye kate dye naek Alpard . haha . Sekali kena kelantong dgn dye .
hahaha .
Dan nie antara shot2 nk balek dah nie,  tunggu babah aku  n mama nisha kat luar
alolo, comel nye !
peace .
No comment .
haha . tapi hari nie seronok lah gak . hahaha .
Tapi still rindu akak sye .
haha .
Sori tak best .
la, aku kesah ape . Nie blog aku bkn blog korunk pon . hahaha .
ASsalamualaikum .
Happy birthday to my senior .
Act, esok tapi tak pe . awal 2 bagoss . haha .
Selamat hari lahir lah kak Salisa ea .
Act again ,aku wat post nie smlm . then tak siap ,so smbunglah hari nie . hahaha
 wat eva lah .
babai ~

2 comments:

ijart said...

haha . nseb baik ade nme sye . klo ta saye na tacing dgn awak setahun :) thnx budak kecik !

syahirah abdul rahman said...

hahaha. welcome sis .