Thursday, 19 December 2013

2013 MEmaNG SUPERBBBB!!!!!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuhh ...
Ehemmm ehemmm ..
Fuhhhh fuhhhh..
Beghabuknyaaaaaaaaa....
Seriouslyy, dah lame gle tak berblogging niiee . hehehe .. RINDUU MEEHHH !!
Act, aku lupe password aahhh .. Lasty, setelah digodam2 dpt jugak aku password blog nie ..
Hahahaha ..
okeylahh ..
2013 ??
Pada awal tahun tu seriusly sedihhh gle sbb result PMR pon tak bagus mcm kawan2 .
Tapi ALHAMDULILLAH !!
Bersyukur syiera bersyukur ..
Jap  nak tahu ke result PMR aku ??
yela2, 8A 1B ..
B ape??
mcm biaselahh English lahhh . hahahaha ...
okey daaa...
hmmmm, jeles gle ehh .. Ramai gle kwn aku pindah ..
Tung ahh pindahh . Aku nie still kat 18 HEBAT tu . hahaha ..
Aku tahun nie kelas 4 UTHMAN BIN AFFAN . kelas nie mmg superb (Y) 
Aku sedar kelas tu bdk 8A ke bwh je . Cikgu kate kelas aku nie bkn kelas kawalan so bleh sumbat bdk bru byk2... tyme tu aku, seha, husna, abey, aishah, zaff, alaaa semua lahh dah tekad nk tunjukkn yg kteorg nie walaupun bkn kelas kawalan akn dpt result yg BAIK dri dorg !!
k syiera sabar ..
hahaha
geram lahhh ..
Agak2 dlm 30 lebih lah yg pindahh ..
Batch 97 lah pling ramai pindah .
Lepas je dorg pindahhhh .. byk gle bnde baru kat 18 .. hehehe
and aku pon tak sangka yg aku aktif gle ehh tahun nie ...
bayangkn aku smpai 2 bulan tak masuk kelasss...
lagi 2 minggu nk exam akhir tahun baru au nak masuk kelas ..
tyme tu gelabah gle nk catch up pelajaran yg tertinggal ..
cikgu smua dh risau sbb byk sgt tak cover laggii ..
dah lah kelas aku banyak gle cikgu practical tahun nie ...
Antarenye :-
cikgu Saha (cikgu paling hensem yg pnh aku dpt)
cikgu ummi (cikgu bio)
ala tbe2 tak ingat .. hehehehe ..
Aku paling rapat dgn cikgu Saha tu ..
hehehe 
hensem mehhh ..
2013 nie aku msok mcm2 competition "tak sanggkee o000 sebenarnye"
First aku masuk persembahan padang untuk NATIONAL DAY ..
pergh, dorng kate best pengalaman nie ... taapi hampeeehhh .. bosan glee .. dh juru utama dye garang2 ..
pastu kena berjemur plak tuuu ... haih . habis ereng ... hahaha .. ereng? hangus laahh ..
tpi aku ske gle tyme dpt elaun tuu .. hahahaha .. yela,, spe tak ske dpt duit kn?
aku dpt RM 262 je . sikit kn?? yela hbis kne tolak sbb ponteng 3 hari .. hahahaha .
Second plak aku masuk PAINTBALL TOURNEMENT !!!!
okey nie sangaaaatt besssstttt gileeeee .....
seriuslahhh paintaball mmg pengalaman yg sgt bestttt
yg masok aku+seha+lin+atiq+husna+izzati
hahaha ..okey semangat gle eehh nk cte psl paintball niieee
hehehehehe
mule2 kteorg wakil negeri dulu ..
nk  tau mcm mne aku bleh terpilih??
hahahahah .. ujian kemasukan dye mcm nie .
kteorg kne shot pallet tu kne sebuah botol .. botol kecik plak tuu ..
dah lah kne buat 3 care .. 
1) berdiri
2)duduk
3)menyiarap weyhhhh ... Malu gle tyme niee .. dah lah menyiarap dpn laki hujan plak tuhhh .. memang melekat ahhh ..
hahaha
then tyme shot tu aku score ..
then dpt lhh masukk ..
tournenment negeri kat SMK SUNGAI PUSU .. 
kteorg trainning kat EXTREME PARK .. perghhh abg2 kat sne mmg ahh superb .. baik gleeeee 
smai blanje kteorg makn burger king lahh
aku dpt kasut oo00 dri abg IKQWAN KHAN .. kasut puma ori weyhhh ..
sila lah jeles~~jeles lah~~ hahaha . okey syie ..
tyme negeri tu aku reserved je .. pemain simpanan+camera girll
dorng mmmg terbaik lahh . walaupun hujan tapi kami tetap menang .. 
JOHAN weyhh ... *jap nak bangge japp 
hahahahaha
pastu kteorg move foward and gi kebangsaan nye tournenment ..
kebangsaan kat MELAKA .. hahahah ..
melaka here we goooo ..
okeyyyy .. emmmmm ..
kteorng kalah .. sedihh ohhhh ..
tapi tak pe takde rezeki lorhhhhhh ..
hahaha
third plak aku masuk HELICOPTER COMPETITION ...
pelik right??
aku msok bnde nie ..
hahahaha
yg msok aku, mira, seha,anna ..
hahahaha
semuanye msti bersama seha... hahahahahaha ..heli nie plakk . dh lah tak tahu pape .. 
cikgu ROSLAN a.k.a PAPA LAN kate: kita nie cahcah pro je .. hahahaha
so kteorg gi lah kat UKM BANGII  .. ahahaha .. sesat oohh .. byang dlm kete dri puchong ke 
shah alam 2 jam 45 minit .. dah bleh smpai melaka dahhh ..
hahaha
helicopter nie pon best gleee .. ade fasilitator yg baikk .. hahaha .. hensem plak tuu .. hahahaha ...dah lah kteorg bdk sek lawan dgn bdk asasi lah politek lahh smua mmg bahagian bnde alah nie ..
hahahahaha
 okey2. 
lasty kteorg tmpat ke-4 .. so tak leh gi dinner ..
hahahaha
okey tu jeahhh .. tpi mmg superb ..
PENGALAMAN+memori+detik YANG PALING BEST+SUPERB+AWESOME tahun 2013 ..
mmg honeymoom year betul ..
hahahah ..
okeyy ..
sekian, wassalam .