Thursday, 24 November 2011

HaNgOuT MiDvALLeY ..


Salam . Aku hangout kat midvalley . (23.11.11 Rabu ) hahaha . First tyme kuar dgn kawan+kak senior . Pergh . Best gle+gelabah+segan+seronok+enjoy gle+malu+takot sbb takot hilang n ramai gle laki2 . hahaha . First tyme aku main boling kat mid tu . hahaha . Akak aku n qila yang ajar aku . hehehe . Hari tu aku asyik tersengih je . hahaha . Dri pagi sblom jmpe aqilah lgi aku dah senyum sorang2 . hehehe . Aku dgn akak aku yang habis kan main boling sbb aqilah dgn akak dye g tgk wayang . hahaha . Yang pasti aku kalah 47 je point aku . hahaha . Then, pegi jalan2 dgn akak aku . dye cte mcm2 smbil pengang tangn aku . hahaha . takot aku hilang . So SweeT !! Lepas tu aku tgk wayang dgn akak aku cte TOweR HeISt . Aqilah n akak dye n mak dye pon tgk wayang cte AkU BukAn TomBoy . hehehe . Cte tower heist tu best lah gak . Even ade part yang aku tak faham,  aku wat2 faham je . hikhikhik . Nie gmbar tyme kat mid tu . Even aku dah msok kat Facebook , tpi aku still nk msokkn kat blog aku . hekhekhekhek .
KaK Salisa n KaK Neb
Ske gmbar nie . Nmpak kerek .
Hikhikhik . Kami CoMel .
Alolo, sweetnye !!
Hello ! nie lagi sweet !!!
Tyme kat Masjid HIdayah Sek 18 ..
Hahahaha . Tyme nie tak de org so masjid uh mcm kitaorang yg pnye . hahaha .
hahahaha .
otw blek umah . (muka aku buruk kut )
Dah lah nk off dulu . hahaha . 
Bbaaiii . Salam . Daaaaa~

Sunday, 20 November 2011

Nie lah jadi biler syiera boring ... (merepek)



Salam.. Hmmmm, usha jelah ea.. Huhu . Nie yang aku akn wat biler
boring take some picture likes this .
Farahin yg lukis bende nie .
Bnde nie dalam file yg kat bawah tu .


syiera n nisha
sweet sangatt2 .
Actually, gmbar bear tu bantal kesayangan aku . Kakak aku agi . huhu .
Aqil selalu berebut nk bantal nie . Tapi malangnye akak dye terlalu baek nk bagi . hehe .
Love tu aku dgn Raudah wat tyme ERT tyme cikgu ajar wat elektronik . huhu . 
Syeera colgate . Gelaran Colgate tu diberi oleh Nashrah Kamsani .

Okey lah . Nk wat smthing . huhu . Salam . Daa~

Sunday, 13 November 2011

Jamuan 2 Hamzah Hebat ..

Salam.. pergh, penat giler semalam jamuan GEMPAK giler . Best+sedih+gembira . haha . tahun lepas aku tak pon g jamuan 1 anas, sbb babah n mama aku tak bgi . hehehe . (maklumlah anak perempuan sorang) huhu . Ushalah gmbar nie :
Sayang cikgu Junainah .

Penat tangkap gambar .

Ketua kelas berucap . (lambat gler)
Budak laki 2 hamzah .
Kenangan bersam kelas .
Gelabah maen game musang berjangut .
game uji minda .
Arifah+syiera+aishah .
Game cari gula dalam tepung+garam . hehe .
RAudah +Puan Junainah+Syiera .
Nie hasilnye !
Amboi fatin .
Tymee tunggu laki2 .
Air pancut kat blkng .
Add caption


Kami giler camera!
The end . Tu je best giler . dah lah penat nk upload byk2 . hehehe .
JAMUAN 2 HAMZAH GEMPAK 13.11.11
(balek je terus txt dgn akak manje) hehe
Salam . Bai . 




Monday, 7 November 2011

Thanks dear .

Hmmmm, boringlah . Lagi beberape hari sekolah nk habis . Pergh, sedih kut . Tak sanggup nak berpisah dgn kawan-kawan aku yang baek+nakal+gedik+ comel +ngade2+ caring+cun2+dan sebagainye ... Perasaan aku sekarang bercampur aduk . Ade sedih nk berpisah+takut x dpt msuk ostel n takut aku terpisah dgn my bestbestfriend in the world+gembira nk cuti pon ade . Macam2lah . yang aku tak tahan pasal kawan . Pergh kawan aku taon nie caring+baek giler . Dye orang tolong aku tyme aku ade masalah . aku murung je or wt muke sedih je dye orang tye . Caring Giler lah . Belajar same2 . Mcm2lah kita bersama je . Dye orang sanggup kawan dengan aku yang nakal+cakap lepas+baek cikit dan lain2. hehe . Thanks for being my friend . Tak lpe jugak kepada kak salisa sofya kerana banyak rapat dgn aku . hehehe . 
Thank a lot to : 
Kak salisa sofya
Anis suraya
Adlin ilyana
Nisha
Atikah
Aqilah hanim
Hazirah
Raudah
Sabrina
Ain 
Faheera
Izzati
Aishah
Seha
sofwa
Arifah
syahirah md zin
Masyitah 
Nina
Amani
dan bdk form 2 blok C . (klau aku tulis banyak sangat lah pulak)



lawatan ..

outing ..
Aku n Kak Salisa ..
Kawad PPIM


Aku juz nk ckp thanks sgt2 jdi kawan aku . Btw, hayatilah lagi 3 hari kita sekolah . So manfaatkan mase kamu lagi 3 hari nie kawan2 . hahaha . bai . chaow . Adk aku dah membebela nak main game nie . (sibukje)
Thank you .