Saturday, 15 October 2011

LuCk !

Hey , Hari nie aku ade luck lah . Hehehe . Hari nie aku n family g rumah org urut . Mama aku yang diurut . Hehehe . Perjalannye perghh jauh kot . Rumahnye kt Batang Kali . First2 smpai boring gle sbb tak tahu nk wat pe . Then aku n Aqil pon cari bnde nk wt . Kebetulan lak ade byk haiwan kt cne . Seperti :
Ayam n Ayam Belanda
Itik n Angsa
Kuda
Ikan
Kambing
Dan lain-lain ...
Aku, Along n Aqil pon bgi lah kambing makan . Hehe . Nie buktinye :
kambing uh makan byk gle  .
Nie Aqil !
Ade gaye gle kambing uh makan .
Then, Aku, babah, along n aqil g mancing kat kolam ikan kat situ .
Aku first time mancing jadi CHAMPION ! Aku dapat 6 ekor ikan 2 ekor ikan lpas . 
Pergh ikan besar tangan aku plak . LuCk 2  .
Melompat+menjerit+terkejot ble tgk pancing bengkok mcm nk patah . tapi tak path pon .
Babah, Along n Aqil kalah teruk dgn aku . hehe .  
Dah habis umpan . Aku n adek beradek aku main bola tampar . Along yang ajar aku . 
Tengoklah gambar nie:
Mase boring .

Bengang gle time nie . Aqil kacau amik gmbar .
Main bola tampar .
Melayan perasaan RiNdU aku kat my SISTER !

Aku dgn Family aku blek dlm kol 6.30 ptg . Perjalanan blek aku tidur je . hehe .
Kepenatan k0t .
0ke lah .
Nak study dgn with my sister . hehe . Final Exam plak . Takot2 . Bye .










Thursday, 6 October 2011

KaWan KaWan !

Hmmm, di dunia nie kita mesti perlukan seseorang untuk meluahkan perasaan or cerita , kawan utk bergadoh dan untuk macam2lah . Emm, semalam aku pergi sekolah,  saje lepak2 . Pergh, mula2 aku takut giler . Hmm, ntahlah . aku takot mcm aku nie pendatang asing je kat sekolah uh . soalan nie bermain2 di fikiran aku : Boleh ke lepak kat sekolah? tak kena marah ke?emm, biasalah aku kn budak baek. aku tye soalan nie kat Raudah n Nisha . Dye orang pon mcm dah malas layan ketakotan aku niee.. hahaha .
Mama yang hantar aku g sekolah . aku smpai skolah je Raudah n Nisha dah tunggu . dye orang baek k0t tunggu aku . hahaha .
Tempat pertama sekali kita orang g ASPURIE . Raudah n Nisha lepak je . aku takot gle . Smpai aspurie je aku lepak depan BLOK D . aku menyorok kot . Tibe2 aku nmpak Atikah, aku panggillah dye . haha . jmpe mcm tak jmpe setahun kot . then, adlin,nisha,raudah,atikah,aqilah lepaklah depan BLOK D . Form 3 otw nk g sklah jwb paper geografi . aku sempat ckap gud luck kt Kak Tansue, Kak Syana, Kak adriana dan lain2 . hahaha . lepas uh aku dan kawan kawan take photo nielah photo uh : 
Actually, banyak agi tapi hehe .  

Monday, 3 October 2011

CuTi PMR !

Hmmmm, cuti PMR nie sgt membosankan . Dahlah takde org nk txt n kawan2 . Boring sgtlah . Mesti dye org yg kat skolah best kan?? belajar n borak2 dgn  kawan2 .
Rindu korang sgt2 !!
Siyes ! Boring gler dok umah sorang2 .
Baru bape dok umah, dah tak tau nk wat pe . 
Semua aq nk wat semua dah aq wt .
 Nk g sekolah lah nk jmpe :
...........
Adlin 
Anis
Aqilah
Atikah
Nisha
Raudah
semualah..
RINDU+AISHITERU+SAYANG korang !!