Thursday, 6 October 2011

KaWan KaWan !

Hmmm, di dunia nie kita mesti perlukan seseorang untuk meluahkan perasaan or cerita , kawan utk bergadoh dan untuk macam2lah . Emm, semalam aku pergi sekolah,  saje lepak2 . Pergh, mula2 aku takut giler . Hmm, ntahlah . aku takot mcm aku nie pendatang asing je kat sekolah uh . soalan nie bermain2 di fikiran aku : Boleh ke lepak kat sekolah? tak kena marah ke?emm, biasalah aku kn budak baek. aku tye soalan nie kat Raudah n Nisha . Dye orang pon mcm dah malas layan ketakotan aku niee.. hahaha .
Mama yang hantar aku g sekolah . aku smpai skolah je Raudah n Nisha dah tunggu . dye orang baek k0t tunggu aku . hahaha .
Tempat pertama sekali kita orang g ASPURIE . Raudah n Nisha lepak je . aku takot gle . Smpai aspurie je aku lepak depan BLOK D . aku menyorok kot . Tibe2 aku nmpak Atikah, aku panggillah dye . haha . jmpe mcm tak jmpe setahun kot . then, adlin,nisha,raudah,atikah,aqilah lepaklah depan BLOK D . Form 3 otw nk g sklah jwb paper geografi . aku sempat ckap gud luck kt Kak Tansue, Kak Syana, Kak adriana dan lain2 . hahaha . lepas uh aku dan kawan kawan take photo nielah photo uh : 
Actually, banyak agi tapi hehe .  
Hmm, ni jelah kot . dalam pukul 4.30 ptg uh aku, Nisha, Atikah, Aqilah rakam gambar kawad PPIM . PPIM gempak gle kawadnye . Harap-harap menang jadi johan Aminnnnnn !!!  
Gud Luck untuk ahli kawad PPIM .
Aku balek dalam pukul 6.30 ptg naek motor dgn babah . hahaha . 
THE END .
ESOK BALEK OSTEL . sedih+gembira+seronok .

1 comment:

SASHA HOWT said...

I X BLIK HAHA..CIAN KNE DOK ASRAMA..