Saturday, 15 October 2011

LuCk !

Hey , Hari nie aku ade luck lah . Hehehe . Hari nie aku n family g rumah org urut . Mama aku yang diurut . Hehehe . Perjalannye perghh jauh kot . Rumahnye kt Batang Kali . First2 smpai boring gle sbb tak tahu nk wat pe . Then aku n Aqil pon cari bnde nk wt . Kebetulan lak ade byk haiwan kt cne . Seperti :
Ayam n Ayam Belanda
Itik n Angsa
Kuda
Ikan
Kambing
Dan lain-lain ...
Aku, Along n Aqil pon bgi lah kambing makan . Hehe . Nie buktinye :
kambing uh makan byk gle  .
Nie Aqil !
Ade gaye gle kambing uh makan .
Then, Aku, babah, along n aqil g mancing kat kolam ikan kat situ .
Aku first time mancing jadi CHAMPION ! Aku dapat 6 ekor ikan 2 ekor ikan lpas . 
Pergh ikan besar tangan aku plak . LuCk 2  .
Melompat+menjerit+terkejot ble tgk pancing bengkok mcm nk patah . tapi tak path pon .
Babah, Along n Aqil kalah teruk dgn aku . hehe .  
Dah habis umpan . Aku n adek beradek aku main bola tampar . Along yang ajar aku . 
Tengoklah gambar nie:
Mase boring .

Bengang gle time nie . Aqil kacau amik gmbar .
Main bola tampar .
Melayan perasaan RiNdU aku kat my SISTER !

Aku dgn Family aku blek dlm kol 6.30 ptg . Perjalanan blek aku tidur je . hehe .
Kepenatan k0t .
0ke lah .
Nak study dgn with my sister . hehe . Final Exam plak . Takot2 . Bye .










2 comments:

salisa said...

alolo , best2 .

syahirah abdul rahman said...

of courselah best .
mse bersame family . hehe .