Saturday, 14 January 2012

Arghh, 3ALI !

Assalamualaikum . Dah lame aku tak post baru kn? Almaklumlah bdk ostel . Huhu . 
Aku dpt dorm Aishah blokC . hahaha . Oke blok C ! haha . Oke , balek kpd tajuk asl .
Arghh , 3 Ali??
Hmmm, knape aku wat post nie?? Saje nk cte bdk klas 3 Ali mcm mne .
Bgi aku kelas nie boring sbb bdk smua study struggle sgtsgt ..
 Aku tak tahu lah . Aku rase aku mcm  tak patut msok kelas nie .
Aku rse hati aku still kat klas 2 Hamzah lagilah .
 Lagi pon aku rse bdk klas 3 Ali lain sgtsgt . Dye orang asyik berklik2 . huhu .
 Nasib baek ade AQILAH HANIM . Dye kate klas tu mmg mcm tu so terima jelah .
Tapi mama kate biaselah first2 mmg mcm tu . So kak ngah kne byk brsabar ! huhu .
Oke, mama angah bersabar !
Siyes! Baek aku msok klas 3 Hamzah je . Lagi best lah kot .
Siyes rindu gle klas 2 HAMZAH !! haha . Rindu semua org !
 Btw, tahun nie aku PMR lah !  hukhuk .
Cuaklah ! huhu . Kadang2 aku rase mcm tak boleh dpt je .
Tapi, tak pelah . Mama n babah I will do the best for you .
Just pray for my sucess . hekhek .
Gud luck batch 97 ! huhu .
Tak lupe gak kat satu-satunye abang aku nie . 
Haha . Abang aku tahun nie SPM !! hekhek . 
Samelah dgn kakak2 Form 5 kat aspurie tu .
Tapi dye lain , dye amik 9 subjek je . 
Bilangan subjek dye sme je dgn PMR yg akn aku hadapi . huhu .
Btw dye nak habis skolah dah . Walau pun aku selalu dibandingkan dgn dye .. 
Siyes dye lain dri aku . Dye pandai , sayang adk2 dye . Terutama dye sayan aku KOT . haha .
perasan je ! huhu . GUd luck lah kat abg aku nie!huhu .
Bdk2 batch 97 pon gud luck gak ! Boleh buat pnye! 
2 Hamzah !

Kawan Blok D .
Insya Allah 9A dlm tangan ! Amin ! Korang pandai belaka kankan??
so jgn maen2 lagi . Struggle to get it . Tegor lah aku klau aku lalai ! oke . 
Assalamualiakum !


No comments: