Saturday, 17 December 2011

Rindulah tyme Form 1 .

Assalamualaikum . Dah lme tak update blog nie . berhabuk dah . hahaha . merepek je .okey lah blek pada tajuk tu siyes rindu gle tyme form 1 . hahaha . First skolah menengah aku SMK Ungku Azi, Sabak Bernam . Hahaha . tpi malang nye aku kne wash dgn dgn senior Form 2  . pergh, sedap gle kena wash dpn org rmai plak uh . ske hati je dye je . padahal bru form 2 senior Form 4 pon tak kecoh mcm dye . hahaha . dah lah . pnat ckp psal dye . pastu hari khamis tu aku ngadu kat mama kesayangan aku . Mama ckp kak ngah dpt tawaran SMK Sek 18 n mama amik kak ngah hari Jumaat . ( Ade satu hari je aku nk bersme kawan aku kat ctu ) . hahaha . first2 , nk nangislah gak . tapi mama nk sklah yg dkt , so aku pergi jelah . mse hari Jumaat tu babah kesayangan aku bwk byk gle KFC . pergh, dyeorg melantak gle . hahahaha .
02.01.2010 - 22.01.2010

25.01.2010 - smpai skang ..
Aku daftar kat SMK SEk 18 pada 25.01.2010 . hahaha . Cuak gle lah . mmsok2 ade byk org pkai baju biru a.k.a baju batik lah . hahaha . Takot gle . dahlah kne bawak BAK . hahaha .pastu kmas barang kat dorm KHADIJAH n tros g PKNS jahit lencane kat tudnug . hahahaha. bleh plak kuar tu . dah lah first day . ish3 . Aku blek skolah blek kol 12.30 ptg , tros g klas 1 ALi nk daftar klas ape . Act, aku bdk pk kat sklah lme . aku sje je tukar kat cne aku amik ERT . huhu . Ekonomi Rumah tangga tu ! hahaha . spe kte ERT senang ? sssh lah gak ! Puan Mazu yg msokkn aku klas 1 ANAS . pastu ade sorang mamat nie dye tlg hantar kan aku kat bilik Mathematics . hahahaha . takot gle . Masok2 je ade sorg hamba ALLAh nie tegor aku msok . hahahaha . Farahin kte , first2 dye tgk aku kat klas KEREK gle . Tpi bile dah knal bising gle dlm klas tu . aku paling ske bergaduh dgn ank zawawi  , mstilah bising . hahaha . Bestfriend aku tyme uh NAshrah . hahahaha . pergh, satu geng yg tak pnah brpisah tyme form 1 dlu . hahahaa . aku ade geng lah bak kte org . hahaha . dah lah penat nk taip lagi . usha jelah gmbar nie .
Nie lah bdk perempuan 1 Anas .

camera n camera 


2010

Hello !! I' m not ank macha !
gmbar nie COMELLLLL ! hahaha .
gmbar nie buruk so tak pyah nk bsar kn  . hahahaa.
gigigi .
Ske gmbar nie 

Muke tak matang langsung .
khady+fatty
tak matang..

3 comments:

salisa said...

senior f2 ? haha . oke .

syahirah abdul rahman said...

yup . npe?? haha . oke .

salisa said...

tanye je .