Wednesday, 28 December 2011

HoliDay .

Assalamualaikum . haha .  Oke , tahun nie Family aku holiday dkt Perak je . Haha . Mama n Babah tak boleh nk cuti lme2 . Hahaha . Mama aku keje nurse , babah plak bahagian pelancongan . hahaha . Nk promote sikit . Nie syarikat babah aku pnye promosi . Nk pegi tmpat lain pon boleh , kecuali nk g mati . Tu babah aku  tak pernah ckap plak . Nk pegi contact aku . hahaha .
Oke , dah merepek dah nie . hahaha . Family aku bercuti dgn Family Mak Andak aku n kite orang tido kat rumah kak Long aku . hahaha . Mcm korang kenal je . hahaha . Oke Family aku g Perak hari Sabtu . Pergh , jalan raya kat Perak tu TEROK btol . Siyes , byk gle lubang2 .
  (kacau org tido je) hahaha . Ssh gle nk crik umah Kak Long tu . Smpai umah dye je hujan turun . Sedih lah gak . tapi plan mama n babah aku tak ganggu pon . Btw, aku dah 4 tahun tak jmpe Kak LOng tu . Last aku jmpe dye mse aku darjah 4 hahaha . lame knkn?? hahaha . Erm, anak dyepon dah besar2 .hehehe . dye ade dua org ank lelaki . hehehe . Hensem lah gak  
hahaha . Oke dah ! hahaha . Mse hari Sabtu tu , family aku g umah dua pupu aku . Mama kate : Dah 20 tahun tak jmpe . Pergh, lme gle . Kite orang smpai cne je 2 jam perjalanan . Sesatlah , kete rosak . mcmcm dugaan tyme tuh . Lapar gle pon ade tyme tu .hahahaha . Smpai je kami terus dipelawa mkn . ape lagi aku serbulah .hahahaha . Mama kte :wat pe nk malu , saudara sndiri .huhuhu . oke , blek dri umah tu nk Asar dah . Smpai kat umah Kak Long je . aku tros duduk penat gle . hahaha . Mlm tu aku org pertame yg tido . hehehe .Mmg selame ini kat ostel aku org pertama yg tido . hehehe . Esoknye , aku org yg pertame kot  yg bgon  . Hehehe 
Pagi2 buta mama dah kuar bli Sarapan . hehehe .lpas sarapan tros g TELOK SENANGIN .
oke , smpai cne je kite org mcm org first yg datang . huhu . Smpai je aku tros pasang khemah . hehehe . lpas pasang khemah ape lagi terjun laut lah . kehkehkeh . Oke tak matang langsung perangai aku kat cne . huhuhu . Act , aku mmg tak matang pon . 
Gmbar ni aqil yg amik . Buruk kot .
tyme nie tak rmai org .
Ni operasi tanam Aqil . Oke , lelaki tu bkn pkwe aku ! dye sepupu aku kot. 
dan ini hasilnye . hahaha . first tyme buat nie .
nie Aqil .
Nie sje je wat lme2 nk kena kn dye . maklumlah nakal kn .
Tyme nie aku tgh membebel . hahaha .
Nie babah n along a.k.a. ABANG KANDUNG . huhuhu .
Babah sibuk dgn pancing kesayangnye tu .
oke, nie abg aku yg NERD !
hehe . posing maut lah Aqil .
Nie family besar aku .
Mandi lagi .
Aku mandi 5 jam plak kat sne . lme gle !!
7 -
 Klau pandai , Cari lah aku yg mne ??

oke, tgklah video nie . Aku buruk gle !! hahahaha .
okelah . The End of our story . Holiday kali nie aku seronok gle . Even muke aku rentung or burn . hehehe .
Btw, nnti jgn trkejot plak tgk mke aku hitam . Muahahaha .
assalamualaikum ! huhu . 

2 comments:

SASHA HOWT said...

hamboi..
bestnyer cuti tak ajak pon sobsob..
haha comel la kamoo..
er rindu suare kau..hurm tgok video pn jdi lah..:)

syahirah abdul rahman said...

oke , best lah gak !
tak ajak ?? bkn kau g PD kea??
thanks lah derr . kau pon comel gak .
oke , dgr lah puas2 , buruk tapi muke aku .
hehehe .