Monday, 19 December 2011

Lonely .

Assalamualaikum . Aku rse sgt keseorangan sekarang . 



Hmmm, aku tak tahu nk lepaskan kat spe?  serious ! aku rse lonely giler+sedih+takot+sedih sgtsgtsgt . HMMM , kawan yang rapat dgn aku tak online plak tuh . Aku nk call AQILAH , tpi takot kacau dye lah plak . Aku nk call ADLIN, hmmm, bdk nie ssh sgt nk on phone . Bdk nie dgn buku lah skang nie . NISHA PLAK, bru je offline . boring gle dok umah nie . dahlah sorang2 je ank pompuan . aku nk lpak dgn along n aqil , dye org kate aku nie pompuan so tak bolehlah lepak dgn dye org . Dahlah tak boleh kluar dgn kawan2 . almaklum lah sorang2 je pompuan . okelah , aku nk storymory kat FATIN ANISAH . nasib baek ade dye ! okelah . k.bai !

4 comments:

SASHA HOWT said...

atoto..sedihnye kisah..haha..
sian dye ea..x pe skit jer ary lgy nk jmpe//huahua gerenti x buhsan da

salisa said...

sian nye , saba ye. just smile =)

Fatin Anisah Wagimin said...

cehhhh , malu lahhh ko mention name ak . hahahha :D

syahirah abdul rahman said...

nisha : sedih lah tak de kau . tak bleh storymory lah .
KAk Salisa : hmm, oke . sye saba .
Fatin : hahaha . Fatin malu ! pelik gle lah !